HASSAS TERAZİLER VE TARTI TAKIMLARI MUAYENESİ HAKKINDA

HASSAS TERAZİLER VE TARTI TAKIMLARI HAKKINDA

Eczanelerde kullanılmakta olan hassas terazilerin ve tartı aletlerinin3516

sayılı ölçüler ve ayar kanunu gereğince 2 yılda bir periyodik bakımlarının yapılması

gerekmektedir. Bu kapsamda üyelerimizin bu ay içinde beyanname vererek ilgili kurumun ve yetkili servisin beyannameleri sisteme girmesi gerekmektedir.

Hassas Teraziye ait Tartı takımlarının muayenesi Isparta İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü tarafından yapılacaktır. Tartı aletleri muayene ücreti 60.00 TL dir.

Resmi Gazetede yayınlanan Tartı Aletleri Muayene Yönetmeliği gereğince ise Hassas Terazi

kontrolleri Yetkili Servisler tarafından eczanelerde yapılacaktır.

Yetkili Servis Isparta’da bulunan 3EM TARTI ALETLERİ yetkili muayene servisidir.

Hassas terazi muayene ücreti 65.25 TL dir. Ücreti terazi kontrolü sırasında

Yetkili Servis tarafından fatura karşılığı eczanede tahsil edilecektir.

Terazilerinin periyodik muayenesini yaptırmayan meslektaşlarımızın yapılan kontroller dahilinde 2.101.00 TL gibi bir ceza ödemek zorunda kalabilirler. Tüm meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Üyelerimizin Hassas Terazi ve Tartı Takımlarının 2 yıllık Muayenesi için

yapması gerekenler ;

· Ek’te bulunan 2 adet formu Doldurup 13.02.2018 tarihine kadar odamıza teslim edilmesi

· Maliye Muhasebe Müdürlüğü 600.03.01.02-13 Öl. Ay. Hizmetleri Hesabına …………….Eczanesi Tartı Aletleriiçin: 60,00 TL yatırılıp dekontunun odamıza beyannameler ile birlikte gönderilmesi ( internet üzerinden yatırılamamaktadır)

Değerli üyelerimiz terazileriniz ile ilgili sorularınız için 3EM TARTI ALETELERİ

ile iletişime de geçebilirsiniz. 0 534 778 50 44 – Mustafa Bey

Not : 2017 yılında Eczane açan veya 2017 yılında yeni Hassas Terazi alan üyelerimiz de muayene yaptırmaları gerekmektedir.

HASSAS TERAZİLER İÇİN BEYANNAME

TARTI ALETLERİ İÇİN BEYANNAME

hack 2018 cpanel alma cavdar59 sunucu root işlemi portsuz backconnect olma litespeed c1 bypass method cavdar599 litespeed config okuma cavdar59 hacklink shell script