Sosyal Güvenlik Kurumuna Kesilecek Olan Tıbbi Malzeme Faturalarının Teslimi Hakkında

TEMMUZ 2017 DÖNEMİNE AİT SGK MEDİKAL FATURA KOLİLERİ15 AĞUSTOS 2017 SALI GÜNÜ MESAİ SAATİ BİTİMİNE KADARSGK ANTALYA SAĞLIK İŞLERİ İL MÜDÜRLÜĞÜ (TRT GÜLLÜK KAVŞAĞI)104 NOLU ODADA(giriş katı) TESLİM ALINACAKTIR.

DÖNEM SONLANDIRMA, FATURA KESİMİ ve FATURA TESLİMİ İÇİN GEREKLİ İŞLEMLER:

1)İlaç faturalarının da kesiminde kullanılan ve aşağıda belitilen fatura başlığı ve vergi numarası kullanılacaktır.

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI GENEL SAĞLIK SİGORTASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NEANKARA

Vergi Dairesi:ÇANKAYAVergi No:7750409379

2)Dönem sonlandırma işlemleri:

DÖNEM SONLANDIRMA, EKTE ÖRNEĞİ BULUNAN ODAMIZ VASITASI İLE MESLEKTAŞLARIMIZA ULAŞTIRILMIŞFORMDA BELİRTİLEN ŞİFRE İLEGERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

3)Fatura Kesimi ve Dönem Sonlandırma işlemleri:

I.GRUP- TIBBİ MALZEME REÇETELERİ

II.GRUP- HASTA ALT BEZİ REÇETELERİ (Örnekleme yöntemine tabi reçeteleri)

III.GRUP- HAZIR ORTEZ/PROTEZ REÇETELERİ,

GRUPLARINA AİT DÖNEM SONLANDIRMALARI YAPILACAK OLUP, HER GRUP İÇİNAYRI AYRIFATURA KESİLECEKTİR.

4)Fatura Teslimi

BÜTÜN GRUPLARA AİT REÇETELER VE EKLERİ,İKİŞER NÜSHA OLARAK ALINAN İCMAL LİSTELERİVEHER GRUBA AİT İKİ ASIL NÜSHA FATURAİLE BİRLİKTEHAVALI ZARF İÇİNEKONULACAKTIR.

KOLİ DIŞINDA SADECE EKTE ÖRNEĞİ VERİLEN (ECZACI TARAFINDAN ISLAK İMZA İLE İMZALANMIŞ) DİLEKÇE BULUNACAKTIR.

NOT : İCMAL LİSTELERİ, İSİM LİSTELERİ, DİLEKÇE 2'ŞER ADET OLUP HEPSİNDE KAŞE VE İMZA OLACAKTIR.

SGK Dilekçe örneği için tıklayınız.

İcmal liste örneği için tıklayınız.

Hazır ortez/protez döküm örneği için tıklayınız.

Hazır ortez/protez fatura örneği için tıklayınız.

Hasta alt bezi döküm örneği için tıklayınız.

Hasta alt bezi fatura örneği için tıklayınız.

Tıbbi malzeme döküm örneği için tıklayınız.

Tıbbi malzeme fatura örneği için tıklayınız.

Medikal Fatura Kesim Şifresi Örneği için tıklayınız.