Fiyat Farkı Ödenmesi‏

Çok Değerli Meslektaşımız;

KKİ kaynaklanan Fiyat farklarının ödenmesinin bir an önce yapılabilmesi amacıyla, Dilek Ecza Deposuna İTS bildirimlerini yaparak, dökümleriyle birlikte faturalarını tarafımıza ulaştırmış olan eczacılarımızın, Excel formatındaki dokümanlarının firma tabanlı tasnifi yapılarak 21.2.2011 tarihi itibariyle firmalara gönderilmeye hazır hale getirilmiştir.

Gelinen bu noktada firmalar tarafından herhangi bir mutabakat yapılmamıştır, herhangi bir ödeme de alınmamıştır.

Sürecin sağlıklı ilerleyebilmesi adına aşağıdaki uygulamanın yapılmasına karar verilmiştir. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla,

Dilek Ecza Deposu A.Ş.

Genel Müdürlüğü

1-  Dokümanları ulaşmış eczacılarımızın faturaları cari hesaplarına işlenerek Şubat ayı hesaplarından mutabakat sürecinin bitmesi beklenmeden düşülecektir.

2- Firma mutabakatları bitip eczacılarımız adına ödemeler geldikten sonra, gerekli kontroller yapılarak farkın eczacılarımız lehine olması durumunda eczamızdan ”fark faturası “alınarak hesaptan düşülecektir. Farkın eczacımız aleyhine olması durumunda ise Depomuz fazla ödenen miktar karşılığı “fiyat farkı faturası’’  keserek tahsil edecektir.